Mikä ihmeen Oma Sänky Oy?

Olemme 100% suomalainen ja kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, joka tekee sopivan sängyn ostamisesta selkeää ja helppoa. Olemme kyllästyneet huonekalu- ja sänkyliikkeiden jatkuviin alennusmyynteihin ja kuluttajien sumuttamiseen. Haluamme ravistella markkinoita tarjoamalla selkeän sekä reilun vaihtoehdon. Laadukkaat materiaalit ja yksilöity kokonaisuus. Ei tulipaloalennuksia.

Sänkysi valmistetaan parhaista materiaaleista, kotimaisella ammattitaidolla. Ostaessasi meiltä maksat vain laadukkaista materiaaleista, et turhasta logistiikasta, kalliista kivijalkamyymälästä, tai sen henkilökunnan palkoista.

Sänky toimitetaan suoraan tehtaalta – yksilöidysti, sinulle.

Mikä sänky sopisi juuri minulle?

Yli 25 vuoden kokemuksen tuomalla tiedolla olemme rakentaneet työkalun, jonka avulla jokaisen on mahdollista määrittää itselleen sopiva sänkytekniikka.

Työkalu on suunniteltu niin, että sinun ei tarvitse istahtaa sängylle tietääksesi, että se sopii sinulle. Monesti sängyn kokeileminen liikkeessä voikin johtaa ostopäätöstä  harhaan. Sängyn materiaalit reagoivat lämpöön ja paineeseen, joten sänky toimiikin kotona peiton alla nukkuessa aivan eri tavalla kuin viileämmässä liiketilassa vaatteet päällä. Tuntuma ei siis ole hyvä mittari sopivalle sängylle. Sen sijaan nukkumistottumukset kertovat paljon enemmän.

Haluamme ihmisten oppivan, että millainen sänkytekniikka sopii heille.
Voit selvittää sen helposti alla olevasta painikkeesta. 

Siirry kyselyyn

Yksilöity tekniikka, räätälöity ulkoasu. 

Teimme työkalun, jolla voit päästää sisäisen suunnittelijasi valloilleen. Useiden kangas-, jalka- ja päätyvaihtoehtojen avulla tuot tyylisi rohkeasti esille. Toimintatapamme mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse valita kangasta vain viidestäkymmenestä harmaan sävystä, vaan voit tuoda haluamaasi väriä makuuhuoneeseesi. Haluamme, että sänkysi tuntuu ja näyttää houkuttelevalta.

Et nuku missään niin hyvin, kuin omassa sängyssä.

Pääset suunnittemaan oman persoonallisen sängyn alla olevasta näppäimestä.

Siirry rakentimeen

Nukkumatit palveluksessasi.

Dan Puha
Toimitusjohtaja & Myynti
perustaja
dan@omasänky.fi

Antti Miettinen
Head of design & eCom
perustaja
antti@omasänky.fi

Mats Puha
Asiakaspalvelu & Logistiikka
mats@omasänky.fi