Usein kysytyt kysymykset

Ongelmatilanteet, ohjeet ja lisätiedot. Kuinka voimme auttaa? 

asiakaspalvelu@omasanky.fi

Miten voitte myydä kotimaisia yksilöityjä sänkyjä näin halvalla?

Meiltä ostat sängyn suoraan Suomen tehtaalta kotiisi. Pystymme myymään sänkyjä kilpailijoitamme halvemmalla, koska yrityksellämme ei ole kiinteitä liiketiloja ja niistä aiheutivia kustannuksia. Kaikki sänkymme valmistetaan laadusta tinkimättä käsityönä Suomessa.

Takuu

Sängyn rungolla on 25 vuoden takuu. Patjalla on 10 vuoden painumattomuustakuu. Takuu koskee patjan virheitä ja pysyviä yli 25mm painaumia.

Uskallanko ostaa yksilöidyn sängyn kokeilematta sitä?

Uskallat. Sängyn ”kokeileminen” myymälässä vaatteet päällä ilman peittoa on itseasiassa monesti valintaa väärään suuntaan ohjaava kokemus. Patjat reagoivat lämpöön ja paineeseen ja monet huomaavatkin pettymyksekseen, että kotiin toimitettu sänky tuntuu aivan erilaiselta kuin liikkeessä kokeiltu. Kyselymme on suunniteltu 25 vuoden kokemuksella saadun tiedon perusteella niin, että jokainen löytää valikoimastamme itselleen sopivan sängyn juuri oikealla sänkytekniikalla.

Missä sängyt valmistetaan?

Kaikki sänkymme valmistetaan Suomessa Seinäjoen tehtaalla käsityönä yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksemme on 100% kotimaisessa omistuksessa.

Onko sängyllä palautusoikeutta?

Sänkymme valmistetaan täysin yksilöidysti asiakkaamme toiveiden mukaisesti ja tästä syystä sängyllämme ei ole palautusoikeutta, eikä etämyyntiä koskevaa 14 päivän palautusoikeutta. Näin pitkälle yksilöity sänky olisi käytännössä mahdotonta myydä uudelleen. Kaikilla sängyillämme on takuu. Koska tehtaamme on Suomessa, reklamaatioiden hoitaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Kannattaako minun odottaa alennusmyyntejä?

Ei kannata – voit aina luottaa, että saat parhaan hinnan. Hintamme ovat ja pysyvät aina samoina ja reiluina. Ainoastaan nousut tai laskut materiaali- tai tuotantohinnoissa vaikuttavat hinnoitteluumme. Perinteisten huonekaluliikkeiden ainaiset jatkuvat alennusmyynnit toisensa jälkeen ovat harhaanjohtavaa hinnoittelua. Teemme jokaisen sängyn yksilöitynä, joten meidän ei tarvitse tyhjentää varastoja kausien vaihtuessa. 

Voinko tilata mittatilauksena custom kokoisen sängyn tai alle 160cm leveän sängyn päädyllä?

Kyllä onnistuu. Tässä tapauksessa tilaus vaatii erillisen yhteydenoton asiakaspalvelu@omasanky.fi ja käsittelemme tilauksen alusta loppuun kanssasi. Kerro yhteydenotossa minkä kokoisen sängyn haluaisit, millä kankaalla ja millä päädyllä, niin olemme sinuun yhteydessä tarjouksen kanssa.

Pitääkö minun hoitaa sänkyäni?

Kyllä. Sängyn ominaisuuksien ja pitkän käyttöiän takaamiseksi sänkyä tulee hoitaa ohjeiden mukaisesti. Alla olevasta painikkeesta pääset lukemaan kattavat hoito-ohjeet kullekin sänkytekniikalle ja tekstiilille. Hoito-ohjeet toimitetaan myös jokaisen sängyn mukana.

Tästä hoito-ohjeisiin

Voinko tilata kankaasta näytekappaleen kotiini?

Kyllä onnistuu. Näytekappaleita voi tilata maksutta maksimissaan 3 kappaletta per asiakas. Lähetä meille valitsemasi kankaiden tiedot ja osoitteesi sähköpostilla asiakaspalvelu@omasanky.fi

Miten nopeasti toimitatte sängyn?

Materiaalien saatavuudesta ja tehtaan työtilanteesta riippuen sängyn toimitus tilauksesta kestää tavallisesti noin 2-6 viikkoa. Keskimäärin toimitusaikamme on noin 3 viikkoa.

Voinko määrittää toimitusajan itse?

Tottakai. Voit esimerkiksi aikatauluttaa toimituksen muuton yhteyteen.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ei huolta, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. 

ota yhteyttä asiakastukeen