Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä

Oma Sänky Oy (Y-tunnus: 3248006-1) myy asiakkailleen laadukkaita sänkyjä ja niihin liittyviä tuotteita. Tässä asiakkaan kanssa solmittavassa sopimuksessa määritellään Oma Sänky Oy:n tilaus- ja toimitusehdot.

Tilaaminen

Asiakkaan on tehtävä tilaus joko verkkokaupan kautta osoitteessa www.omasanky.fi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaaminen on sitova, ja tilauksen jälkeen sitä ei voi perua tai muuttaa. Tilauksen vastaanottaminen varmistaa sopimuksen syntymisen Oma Sänky Oy:n ja asiakkaan välillä.

Hinnat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät arvonlisäveron, ellei toisin mainita. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tilauksen yhteydessä asiakas maksaa tilauksen kokonaishinnan, mukaan lukien toimituskulut.

Toimitus

Toimitusaika vaihtelee tuoteryhmittäin ja ilmoitetaan selkeästi verkkokaupassa. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti, mutta emme vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat kuljetusyhtiöstä tai muista toimituksen osapuolista.

Toimituskulut

Kaikille sängyillemme on ilmainen toimitus kotimaassa.

Maksutapa

Asiakas voi maksaa tilauksensa verkkokaupassa käyttämällä yleisiä verkkomaksutapoja, kuten luottokortti, verkkopankki tai mobiilimaksu. Maksutapahtumat käsitellään aina suojatussa yhteydessä.

Tuotteiden palautus

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tämä koskee kaikkia sänkyjä ja niihin liittyviä tuotteita, myös patjoja ja vuodevaatteita. Mikäli tuote on viallinen tai väärä, asiakkaan on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa toimituksesta.

Takuu

Kaikilla Oma Sänky Oy:n sängyn rungoilla on 25 vuoden takuu. Patjalla on 10 vuoden painumattomuustakuu. Takuu koskee patjan virheitä ja pysyviä yli 25mm painaumia.

Riitojen ratkaisu

Mikäli asiakkaalla on reklamaatioita tai erimielisyyksiä tilauksen tai toimituksen suhteen, tulee hänen ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ratkaisemaan ongelmat yhteisymmärryksessä. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, riitatilanteet ratkaistaan Suomen lain mukaisesti Helsingin käräjäoikeudessa.

Nämä tilaus- ja toimitusehdot astuvat voimaan välittömästi ja ovat voimassa toistaiseksi. Oma Sänky Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja ilman erillistä ilmoitusta.